Henrik

1 Dhjetor, 2023

Rrjeti i Profesionistëve AFPro organizon Seminaret e Këshillimit të Karrierës 

Pjesë e aktivitetit Ditët e Shkëmbimit të zhvilluar nga rrjeti i profesionistëve AFPro me mbështetjen e programit Qëndro në Shkollë zbatuar nga UNICEF dhe financuar nga Ambasada Italiane, u zhvilluan tri seminare mbi këshillimin e karrierës për nxënësit e interesuar të drejtimeve TIK, Bujqësi dhe Hoteleri-Turizëm. 
23 Nëntor, 2023

Fuqizojmë Nxënësit e Arsimit Profesional: Zhvillohet aktiviteti Ditët e Shkembimit

U zhvillua më 22 nëntor, në Shkollën e Mesme Profesionale Kamëz aktiviteti Ditët e Shkëmbimit organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve AFPro me mbështetjen e programit Qëndro në Shkollë […]
26 Tetor, 2023

Festivali i Ushqimit në Javën Europiane të Aftësive

Ka përfunduar me sukses Festivali i Ushqimit i organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve AFPro me mbështetjen e programit Qëndro në Shkollë të UNICEF. Mbi 20 nxënës […]
18 Tetor, 2023

Mbështesim mësuesit e arsimit & formimit profesional 

Aktiviteti Të Nxënit 2.0, organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve AFPro & mbështetur nga programi Qëndro i UNICEF, mblodhi bashkë në Shkodër 22 mësues të veriut të Shqipërisë në një bashkëbisedim interaktiv për përmirësimin e mësimdhënies në shkollat e arsimit dhe formimit profesional në vend.
6 Tetor, 2023

Sesioni i II i rubrikës ‘Pyet Mentorët’

U zhvillua sesioni i dytë i mentorimit virtual ‘Pyet Mentorët’ me ekspertët e Rrjetit të profesionistëve të industrivë TIK, Bujqësi dhe Hoteleri-Turizëm. Për tre ditë me […]
29 Qershor, 2023

Dialog i hapur me Zamira Daiu, Lufthansa Industry Solutions

100 pjesëmarrës virtualë për dialogun e hapur mbi aftësitë e buta me Zamira Daiu, Menaxhere e Departamentit të Burimeve Njerëzore, Lufthansa Industry Solutions shpk organizuar nga AFPro