Këtu do të lexoni përditësimet më të fundit mbi rrjetin Rrjetin e Profesionistëve në Arsim dhe Formim Profesional- AFPro. Do të gjeni informacione mbi zhvillimin e aktiviteteve, thirrje te hapura, lajmet më të fundit, shpalljet për aktivitetet, galerinë e fotove dhe çdo gjë tjeter rreth AFPro. 

Galeria

Lexo dhe bëhu pjesë

25 Mars, 2024

100 pjesëmarrës në trajnimin e aftësive të buta me eksperten e burimeve njerëzore, Sandra Agaj

Ekspertja e burimeve njerëzore, Sandra Agaj ishte ekspertja e fazës së tretë të trajnimit virtual mbi aftësitë e buta të organizuar nga rrjeti i profesionistëve AFPro, […]
8 Mars, 2024

Merr pjesë në aktivitetin virtual Aftësitë e Buta me eksperten e burimeve njerëzore, Sandra Agaj

Merrni pjesë në aktivitetin virtual Aftësitë e Buta organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve AFPro. Ky aktivitet synon të mbështesë nxënësit në kalimin nga shkolla në punë, […]
1 Mars, 2024

Aktiviteti Të Nxënit 2.0: Mbështesim mësuesit e arsimit dhe formimit profesional në Shqipëri 

Faza e II e aktivitetit Të Nxënit 2.0, organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve – AFPro & mbështetur nga programi Qëndro i UNICEF, mblodhi bashkë në Fier 20  mësues të lëndës së profesionit […]
1 Mars, 2024

Aktiviteti i AFPro: Udhët e Karrierës bashkon 150 nxënës të arsimit 9-vjeçar në shkollën “Qemal Mici” në Durrës

U zhvillua më 28 shkurt aktiviteti Udhët e Karrierës, organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve-AFPro me mbështetjen e programit Qëndro në Shkollë zbatuar nga UNICEF dhe financuar nga […]
20 Shkurt, 2024

Shkolla e Mesme Profesionale “Hamdi Bushati” fiton sfidën Pjata Juaj Ikonike! 

Përfundoi me sukses sfida e dytë virtuale Pjata Juaj Ikonike, organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve – AFPro. Kjo sfidë është krjuar për të mbështetur dhe fuqizuar […]
21 Dhjetor, 2023

Përfundon Faza e III e rubrikës Pyet Mentorët

U zhvillua faza e tretë e rubrikës Pyet Mentorët me ekspertë e rrjetit të profesionistëve të industrive TIK, Hoteleri-Turizëm dhe Bujqësi. Tri sesione mentorimi u erdhën […]
18 Dhjetor, 2023

Zhvillojmë aftësitë njerëzore me Spartak Alibali dhe Anisë Abazi, Deloitte Albania 

Menaxheri i Burimeve Njerëzore pranë Deloitte Albania, Spartak Alibali dhe përgjegjësja për funksionin e Trajnimit dhe Zhvillimit në Deloitte Albania, Anisë Abazi ishin dy ekspertët që morën pjesë në […]
11 Dhjetor, 2023

Faza II e aktivitetit Aftësitë e Buta

Aktiviteti Aftësitë e Buta synon të mbështesë nxënësit në kalimin nga shkolla në punë, duke u fokusuar te rëndësia e aftësive të buta. Trajnimet do të […]
1 Dhjetor, 2023

Rrjeti i Profesionistëve AFPro organizon Seminaret e Këshillimit të Karrierës 

Pjesë e aktivitetit Ditët e Shkëmbimit të zhvilluar nga rrjeti i profesionistëve AFPro me mbështetjen e programit Qëndro në Shkollë zbatuar nga UNICEF dhe financuar nga Ambasada Italiane, u zhvilluan tri seminare mbi këshillimin e karrierës për nxënësit e interesuar të drejtimeve TIK, Bujqësi dhe Hoteleri-Turizëm. 
23 Nëntor, 2023

Fuqizojmë Nxënësit e Arsimit Profesional: Zhvillohet aktiviteti Ditët e Shkembimit

U zhvillua më 22 nëntor, në Shkollën e Mesme Profesionale Kamëz aktiviteti Ditët e Shkëmbimit organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve AFPro me mbështetjen e programit Qëndro në Shkollë […]
26 Tetor, 2023

Festivali i Ushqimit në Javën Europiane të Aftësive

Ka përfunduar me sukses Festivali i Ushqimit i organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve AFPro me mbështetjen e programit Qëndro në Shkollë të UNICEF. Mbi 20 nxënës […]
18 Tetor, 2023

Mbështesim mësuesit e arsimit & formimit profesional 

Aktiviteti Të Nxënit 2.0, organizuar nga Rrjeti i Profesionistëve AFPro & mbështetur nga programi Qëndro i UNICEF, mblodhi bashkë në Shkodër 22 mësues të veriut të Shqipërisë në një bashkëbisedim interaktiv për përmirësimin e mësimdhënies në shkollat e arsimit dhe formimit profesional në vend.