landi

11 Maj, 2023

Simpoziumi i Aftësive 2023

U zhvillua sot më 12 qershor Simpoziumi i Aftësive 2023, aktiviteti i parë kombëtar i cili lançoi Rrjetin e Profesionistëve në Arsimin dhe Formimin Profesional, organizuar […]