Alesia

23 Qershor, 2023

Aftësitë e Buta

Aktiviteti Aftësitë e Buta synon të mbështesë nxënësit në kalimin nga shkolla në punë, duke u fokusuar te rëndësia e aftësive të buta. Trajnimet do të […]
22 Qershor, 2023

Pyet Mentorët

Rubrika ‘Pyet Mentorët’ është një hapësirë e dedikuar këshillimit të karrierës, shkëmbimit të mendimit dhe dhënies së ekspertizës në fushat e TIK, Hoteleri-Turizmit dhe Bujqësisë. Ndarja e ekspertizës, shkëmbimi i ideve, aplikimi për punë, planifikimi i karrierës apo kryerja e intervistave të punës janë fokusi i kësaj rubrike innovative me ekspertët më të mire të industrisë.