Ne besojmë se lidhja e nxënësëve me bizneset më në zë të vendit është mënyra më e mirë për të mbështetur zhvillimin profesional. Ndarja e ekspertizës, shkëmbimi i ideve dhe diskutimi me ekspertë të fushës janë themelet kryesore mbi të cilat rrjeti ynë fokusohet për krijimin e një komuniteti të fortë profesionistësh.

Rrjeti ynë i profesionistëve ka në qendër bashkëpunimin dhe ndarjen e ekspertizësku përmes tij, nxënës të arsimit profesional mund të ndajnë ide, të përmirësojnë aftësitë e tyre dhe të krijojnë eksperienca të reja. Në të njëjtën kohë është një mundësi fantastike për bizneset që duan të jenë pjesë e këtij rrjeti profesionistësh për të parë nga afër forcën e re të tregut të punës, për të ndarë përvojën e tyre e për të frymëzuar të rinjtë në zgjedhjet e tyre profesionale.  

Ekspertë të industrisë, profesionistë me eksperiencë shumë vjeçare por edhe ata që sapo kanë filluar rrugëtimin e tyre në industritë TIK, Hoteleri-Turizëm dhe Bujqësi, do të jenë pjesë e rrjetit tonë dhe aktiviteteve që do të zhvillohen përmes kësaj platforme.

Njihuni me personat pas bizneseve më të dëgjuara në vendin tone dhe përfitoni nga ekspertiza e tyre!

  Ngarko foton personale profil

  Zgjidh Eventin që dëshiron të angazhohesh:

  Ky rrjet profesionistësh është në rritje të vazhdueshme...

  Arnold Drita

  Arnold Drita

   

  Softmogul

  Bujar_Bakiu

  Bujar Bakiu

   

  Data Max

  Dritan Vreshta

  Dritan Vreshta

   

  STARNET

  Ervis Smakaj

  Ervis Smakaj

   

  3i Solutions Albania

  Fisnik Barbullushi

  Fisnik Barbullushi

   

  Avonax Group

  Flori Uka

  Flori Uka

   

  Uka Winery

  Genc Likoskendaj

  Genc Likoskendaj

   

  Tetra Solutions

  Gentian Alikaj

  Gentian Alikaj

   

  Communication Progress

  Gerti Boshnjaku

  Gerti Boshnjaku

   

  AlbaniaTech

  Gid Shaqiri

  Gid Shaqiri

   

  Mk Hotel Tirana

  Hektor Malo

  Hektor Malo

   

  FINAL SH.A

  Igli Gjelishti

  Igli Gjelishti

   

  dev.al

  Ismet Shehu

  Ismet Shehu

   

  Ceren Ismet Shehu

  Kejvin Agalliu

  Kejvin Agalliu

   

  Orama

  Ledion Musaj

  Ledion Musaj

   

  LIFT Steak & Rooftop Bar

  Luan Jubica

  Luan Jubica

   

  Helius Systems

  Rigers Kacorri

  Rigers Kacorri

   

  Kantina Arbëri

  Selcuk Kazan

  Selcuk Kazan

   

  Hilton Garden Inn Tirana

  Blandi Ashiku

  Blandi Ashiku

   

  Fustanella Farm

  Blerina Bombaj

  Blerina Bombaj

   

  Shoqata Shqiptare e Agriturizmit

  Erinda Loci

   

  La Suite Boutique Hotel

  Gerda Sula

  Gerda Sula

   

  Shkolla e Drejtorëve

  Ina Nanaj

  Ina Nanaj

   

  Hidrofarm Albania

  Shpresa Shkalla

  Shpresa Shkalla

   

  Vaj Uliri Shkalla